Grimeren & Schminken  

 

Start

Wie ben ik?

Je komt me tegen op diverse feestjes,toneelavonden, van kinderfeestjes tot aan bedrijfsfeesten en van openluchtspelen tot aan schouwburgen en schoolmusicals.

Al ruim 21 jaar schmink ik met veel plezier. Door middel van workshops en cursussen blijf ik op de hoogte van de technieken, waaronder ook body- en bellypaint.

Vijftien jaar geleden is er naast het schminken nog iets extra’s bij gekomen. Door bepaalde opdrachten heb ik allerlei kleding aangeschaft en ben ik begonnen met kledingverhuur. Naast het verhuren van kleding, verhuur ik ook pruiken en bijpassende accessoires. De collectie is inmiddels uitgegroeid tot een kleine 4000 kledingstukken en meer dan 150 pruiken, vele maskers en diverse accessoires en attributen! Ook kunt u bij mij terecht voor bijpassende schmink. Uiteraard kan ik u ook schminken.

Bent u nieuwsgierig geworden en kunt u niet wachten om een deel van de collectie te bekijken? Dan nodig u uit om mijn website, foto’s en filmpjes alvast te bekijken.En te beginnen met genieten, net als ik. En na een belletje ben ik altijd thuis ik toon u graag vol trots en met plezier mijn gehele colectie

Groetjes, Ans Feenstra

 

 

Copyright ©Anskledingverhuur.nl                                    laatste update  09-03-2019   FPT